submit


I går var min -år-gamle ven skrev til mig en besked på Facebook: at Være på diskotek, så jeg en pige. Hun var bare fantastisk. Jeg ønskede at få bekendt, men jeg kunne for at komme længden om at gøre det. Fortælle mig, hvordan jeg skal handle for at vinde hendes hjerte. Men hvad er pointen i, at alle dele af rådgivning. Hvis en dreng mangler frimodighed til at tale med den pige, han vil være bange for at røre og kysse hende senere. De fleste af pigerne kan ikke stå ubeslutsomt drenge. Der findes hundrede måder, at stifte bekendtskab med en pige, du kan lide. Du kan organisere et tilfældigt møde på gangen, undskylde og spørger, om alt er i orden, kan Du få hendes navn og adresse, så send hendes foretrukne blomster er den vigtigste nøgle til succes er følelsen af tillid. Don t være bange for at blive afvist. Dens er intet i sammenligning med den mulige forhold, du kan starte. Sidste år jeg står over for den samme ting. Jeg var bange for at tale med den fyr jeg godt kunne lide. I flere måneder har jeg lidt, og folk har lidt ved at lytte til min uendelige fantasier og når der endelig kom han til mig at stifte bekendtskab (jeg kan stadig huske den dato, januar), blev jeg skuffet: han var ingen, men et fjols. Jeg har simpelthen tabt tid og energi. Tænk på det

About