submit


Jeg så et par i en Sichuan restaurant i sidste uge. pigen er måske noget. den fyr måske, eller noget. så var der en anden tabel med hvide fyre, de synes har problemer med at bestille mad, så er denne pige gik til de to hvide fyre bord og hjælpe dem til at bestille, da hun er fra Sichuan, så I. så var der en anden tabel med hvide fyre, de synes har problemer med at bestille mad, så er denne pige gik til de to hvide fyre bord og hjælpe dem til at bestille, da hun er fra Sichuan, så jeg tror ikke, at hun kender sin egen mad, men hun lød virkelig irriterende, så hørte jeg, hun sagde noget, som hendes mand mødte hende i kina blab osv. Jeg har set mange par som denne: hvid Amerikansk fyr(da jeg bor i Usa, så selvfølgelig flere Amerikanske kan jeg se), der er til plus år mindst ældre end de Kinesiske kone. hvorfor er der. nogle par bor i nærheden af mig, men jeg don ‘t talk til dem, de fleste af den tid, jeg don’ t ligesom den kvinde, eller begge dele. keno. hvad er WG. og hvorfor kalder du det med at flygte. Jeg ville t kalder det med at flygte. Jeg forlod. og en Kinesisk dame, jeg kender, sagde hun, at hun er fra shanghai, men helt kjoler ligesom en bonde, hun giftede sig med en person, måske år. ældre end hende, hun er uuddannede. og en Kinesisk dame, jeg kender, sagde hun, at hun er fra shanghai, men helt kjoler ligesom en bonde, hun giftede sig med en person, måske år. ældre end hende, hun er uuddannede, så hun bliver hjemme og tager sig af denne gamle mand, hun tager sig også af denne gamle mand s fader, en gammel mand, der ligner yrs. gamle. så hvad mulighed er, du taler om. bare for at være i USA. tage sig to gamle mænd i bleer(mindst én i bleer er jeg sikker på). hun kan gøre SÅ MEGET i kina med hendes alder og en sund krop. Jeg don t forstå. Mænd vil have en ung og attraktiv kæreste, uanset deres egen alder, så kan du ikke bebrejde dem for. Puslespillet er, hvorfor gør unge kvinder ønsker, at ældre mænd. Det er helt sikkert t for det gamle fyr, s atletiske evner eller lang levetid i soveværelset, så hvad er hemmeligheden. Penge kan være årsagen, eller i det mindste håbet om penge. Dog bliver white doesn t betyde, at det at være rig. I virkeligheden, med den Amerikanske og den Europæiske økonomi i sådan en modvind i disse dage, at være hvid i stigende grad betyder at være brød. Jeg formoder, at mange unge piger er håb for at få penge fra disse gamle mænd, men bliver snavsede bleer i stedet. Det fænomen, at yngre kvinder med meget ældre mænd er ikke enestående for Kinesiske piger og Amerikanske ældre borgere. I college, jeg tilbragte en sommer der arbejder på en country club og hurtigt bemærket et mønster blandt medlemmerne. Den gennemsnitlige mandlige var et år gammel, hvid mand kører i en Cadillac eller Lincoln. Han vil næsten altid være ledsaget af en to-årig kvinde med enorme falske bryster og farvet blonde hår. De fleste af disse kvinder kunne for at finde Usa på et verdenskort, men de havde fundet penge til trods for deres manglende intelligens. Tilbage til Kinesiske piger og deres gamle kærester. Måske er det pigerne vil have en fader figur i stedet for en fast kæreste. Jeg ved, at doesn t give meget mening, men også andre end de piger, der søger penge, s den eneste forklaring jeg kan komme op med. Jeg kæmper med de ældre vestlige fyr med en yngre Kinesisk kvinde, primært fordi jeg har set disse gamle prutter specifikt rettet mod unge studerende, fordi de har haft succes i deres hjemlande. Mange gange, de er udnyttende, og forventer en tam lille pige til at tjene deres behov og krav. Mit kaldenavn for disse mænd, er hajer, som jeg føler, de er blot svømme i et hav af godtroende (eller nogle gange ikke så godtroende) piger på udkig efter kærlighed og tryghed. I girl s forsvar, selv, jeg er sikker på, mange af dem vide PRÆCIS, hvad der foregår, og de spiller den haj som en violin. De ved, hvad situationen er, og de bruger og manipulere situationen til deres fordel. Politiets håndhævelse af sociale skikke synes at være på retur i Kina. Bare se på den grasserende prostitution, som er indlysende, selv for en tilfældig observatør. Jeg er en Kaukasisk kvinde gift med en etnisk Kinesisk mand. Vi rejst et par øjenbryn i min lille hjemby i Mississippi, hvor racisme er stadig ganske tydeligt. Efter flere år (jeg besøg cirka en gang et år), og efter flere verden eksponering, folk don t bat et øje ved synet af os eller vores biracial børn. Jeg tænker tilbage på den historie i Usa, ville jeg ikke have fået lov til at gifte sig med min mand under den Kinesiske Udelukkelse Handle. Næsten alle samfund, synes at acceptere en ældre fyr med en yngre kvinde, men ikke den anden vej rundt. Mænd forventes at drage omsorg for kvinden og unge mange bare naturligvis er t i stand til at gøre det (sarkasme beregnet.). I en ægte, ikke-udnyttende forhold, race skal ikke noget på alle.) For par, der gifter sig af kærlighed, selv hvis den hvide mand er kun ældre med et par år, den Kaukasiske man ser altid mindst en eller flere år ældre. Kinesiske kvinder bør virkelig takke gud himlen for aldrende så yndefuldt. Mange Amerikanske mænd, der kunne for at finde en hustru i USA ser til Europa, Asien for kærlighed. Disse mænd har tendens til at være ældre til at starte med, og, mens du kigger, hvorfor så ikke få en yngre kone, hvis en kvinde, der er villig til at gifte sig med ham. Der er mange unge Asiatiske kvinder, der er villige til at gifte sig bare til et bedre materielt liv og mulighed for at forlade deres land for OS. Jeg don t vide, om det er s mere om det vestlige menneske at gifte sig med en yngre Kinesisk kvinde, men mere om den unge Kinesiske kvinde at gifte sig med den ældre, vestlige mand, og det har en masse at gøre med penge og forlade Kina. Hvis en kvinde i USA havde mulighed for at gifte sig med en Kinesisk mange og flytter til kina, at kvinden ville blive set, som om hun er ude af hendes sind, ingen offensiv. men hvis en Kinesisk kvinde havde valget om at gifte sig med en Amerikansk mand (uanset alder), og flytter til Amerika, ville hun nok gøre det, og hendes familie nok ville godkende. Det handler om penge, og de muligheder, det giver. En Amerikansk Europæiske tjener en helvedes masse mere (ofte de glemme alt om at leve omkostninger, der er ved at blive mere også selv). Mens hvis en kvinde, selv om hun er højt uddannet og hele vejen til universitetet, der stadig har begrænsede muligheder end en kvinde, der bliver sammen med en udlænding, på grund af den stillestående arbejdsmarked (for mange kandidater), således at hun står med Hobsons valg. Landbrug, som ikke betaler noget, fabrik arbejde, der betaler intet eller for at blive en WG, at dømme efter den enorme mængde i HK bare det at gå rundt på gaden og endnu mere i Macau ganske få kvinder vælger denne rute. Jeg kender en pige, der hedder Alice, hvis mand er hende er, at hun altid holder forsøger at få mig til at gifte sig med en af hendes Kina-baseret venner (jeg er), så de kan slippe for. Som her, selvom de måske glasloftet det er ikke så restriktive som hjem. Jeg er en-årig Australsk mand. Jeg får beskidte udseende; spydig kommentarer og mange folk hviske, når de ser mig med min meget smukke-årig Kinesisk pige på min arm. Bare i sidste uge har vi gik ind i en lufthavn, der sammen vender tilbage fra en forretningsrejse. Jeg overhørte en kvinde mutter ulækkert at hendes mand naturligvis med reference til mig. Jeg sagde undskyld mig, hvad er faktisk ulækkert. Svarede hun: Kunne du finde en kvinde af din egen alder. Jeg svarede Ja, hun er hjemme nu. Hun er. Hun stirrede bare. Derefter sagde jeg. Af måde, du mødes med min datter Anita. Jeg har været gift med sin Kinesiske mor for år. Er det ok med dig. Hun blussende rød med forlegenhed. Jeg sagde, at Du er nødt til at tage din beskidte sind ud af renden min datter blæste hende et kys, og vi gik ud i latter. Min hustru og jeg mødte, da hun studerede medicin ved universitetet i Australien. Hun er nu en førende thorax kirurg. Vores datter har Kinesiske funktioner som hendes mor. Jeg tror den moralske af historien er, don t være fordømmende. Du virkelig don t vide sandheden om situationen, så er s bedst til at tænke på din egen virksomhed og bekymre dig om dit eget liv. Lad mig få denne ret, du spørger om Amerikansk fyr, måske, eller noget. Du bor i Usa, og ikke kender eller forstår hvorfor. Hjernen tror et øjeblik, hvis jeg var eller noget, ville jeg ønsker at gifte sig med en kvinde, der var mange år ældre end mig. Hmmm ville jeg ønsker at gifte sig med en kvinde på min alder her i USA, der kun tænkte på sig selv. Eller ville jeg ønsker at gifte sig med en kvinde, der blev opdraget til at tage sig af sin familie og havde høje værdier af familien. Denne kvinde ville hjælpe mig til at leve mit live og på samme tid, at jeg ville gøre hendes liv til et meget bedre liv for hende at nyde. Så i et par år, efter jeg var gået, ville jeg forlade hende, der er op til livet med min pension og indkomst for hendes liv. Kunne hun bor, hvor hun ønskede, hvordan hun ønskede, og aldrig bekymre dig om at gå tilbage til den livsstil, hun boede i, da vi mødtes. Hvor er den store taber i dette spil af liv? Alt jeg kan se er vindere. Som svar sagde, jeg ved ikke, om jeg er i den aldersgruppe, du spørger om. Jeg er Dansk, min kone er Kinesere år gammel, Ingeniør grad. Efter jeg passerer væk, hun vil kun arbejde, hvis hun ønsker at for resten af hendes liv. Hun vil være i stand til at bo her i USA, og gå til at besøge sin familie i Kina, når hun ønsker. Som for nu, vi er begge meget glade for, jeg er den heldigste jeg nogensinde kan huske. Vi gør alt sammen. Nope, jeg kan ikke se tabere i denne livsstil. Selvfølgelig er der mænd, som misbruger deres koner, det er ulovligt at gøre ligegyldigt, hvis hustru er Amerikanske, Kinesiske eller nogen anden race. Nikkel arbejdstagere leder virkelig viste alle, at han kender sit kram, ligesom han altid gør, skal han vide, at den mand, som sagde, at jeg intet ved. Jeg tror, at min hund kan gøre gætter bedre end det. Jeg don t tror, at det primære fokus bør være på alder par. Deres gensidige tiltrækning og kemi, er langt vigtigere. Sin s som RELIGION, Personligt, jeg kunne t care less, der, hvad nogen tilbeder. Måske din besvarelse af spørgsmålet i den forkerte måde, det kunne være formuleret. Hvorfor Kinesiske kvinder gifte sig med mænd, der er meget længere, err, der er ældre end dem? De ting, der springer til at tænke på, er, at en mand har for at blive en succes, når en succesfuld person ses som en scene fra en god kammerat, der kan rejse en familie. Som jeg har observeret mennesker med penge tendens til at være ældre. Det er noget, jeg har observeret i Kina med midaldrende Kinesiske forretningsmænd med yngre kvindelige selskab, der kunne være deres datter, men handler meget forskelligt. Jeg er en af dem, du taler om. Først den Kinesiske mænd behandle damer som andenklasses mennesker. I Kina er det man er på udkig efter en dame til at tage sig af sine forældre, ikke at bekymre sig om damen. For det andet den Kinesiske damer er opdraget til at behandle mænd. De fleste Kinesiske damer ønsker at blive behandlet godt og får en chance for at have et godt liv. Jeg gav det til min kone og hun er meget glad for. Og selvfølgelig er jeg meget glad for. Når to mennesker kan give andre, hvad de ønsker og har brug for det gør det til et lykkeligt forhold. Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing, Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing, Skade mindreårige, vold eller trusler, chikane eller privatlivets fred invasion, efterligning eller forvanskning, svindel-eller phishing

About