submit


Webcams er ikke en stor ting i Japan til at begynde med — at du ikke kan se en masse af voice chat, endsige chat med video. Så jeg tror, at en Japansk version ville være en hård ting at trække ud. Webcams er ikke en stor ting i Japan til at begynde med — at du ikke kan se en masse af voice chat, endsige chat med video. Så jeg tror, at en Japansk version ville være en hård ting at trække ud. For så vidt som chatroulette, lol. Har du rent faktisk set, at ejendommen? Det er ulækkert, hvad folk gør. Hvorfor vil du have flere versioner af det, jeg her fundet en Kinesisk version af Chatroulette, jeg talte med administratoren af hjemmesiden, og de vil snart problem, Japansk og koreansk version, jeg tror, Japansk vil elske denne form for Asien version af Chatroulette, Faktisk vores Asiater er mere tilbageholdende og høflig til at stå over for fremmede, så vil der være langt mindre perverse og weirdos på det. De børn jeg babysitte har savlede, revet eller tegnes på alle de kort og sætte bilerne med de små mennesker i mikrobølgeovn

About