submit


Selvfølgelig, det mest fristende emne mellem mænd og kvinder er sex. Så, når hun spørger mig om jeg du ønsker at prøve det med en fremmed pige. Så på en eller anden måde, gik vi tilbage til mit kollegieværelse. Det var hendes første gang at sove med en Kinesisk mand. Dette er den tredje rate af min engelske oversættelse af en Kinesisk-sproget artikel om Vice. cin byder på interviews med fire Kinesiske mænd, der er dateret udenlandske kvinder. I dag s interview er med en annonce professionelle i Shanghai, der bliver personligt om hans forhold med hans hvide Amerikanske kæreste, herunder et par blush værdig detaljer. Hvis du gik glip af de to første rater, have et kig på»Hun kunne godt Lide at Have Trekanter»: Kinesiske Mænd Åbne op Omkring Dating Udenlandske Kvinder på Vice. cin og i Det Øjeblik Vores Øjne Mødtes, og jeg Frøs: Kinesiske Mænd Åbne op Omkring Dating Udenlandske Kvinder på Vice. cin. Og stay tuned for det sidste indlæg. At tale om det gør mig til at rødme en smule. Vi blev ved samme universitet i USA — hun studerede gamle Kinesiske, og jeg studerer engelsk. Vi fik sammen og blev til sprog partnere. Ved første, vi altid ville studere sammen. Når vi blev mere og mere fortrolige med hinanden, at vi ville snakke om næsten alt. Selvfølgelig, det mest fristende emne mellem mænd og kvinder er sex. Så, når hun spurgte mig:»har du lyst til at prøve det med en fremmed pige.»Så på en eller anden måde, gik vi tilbage til mit kollegieværelse. Det var hendes første gang at sove med en Kinesisk mand. Godt, ikke ligefrem. På grund af kulturelle forskelle, vi var ikke vant til hinandens måder at leve på, i første omgang, og vi gik frem og tilbage for en periode af tid, før vi afviklet ting. Min kæreste mener, at Kinesiske og Asiatiske kultur, forholdet mellem mænd og kvinder er enten styret af patriarkatet eller stram styring af hustruer, der er forskellig fra den ligestilling og gensidig respekt, at hendes kultur værdier. Hun siger ofte, at jeg er en typisk Kinesisk fyr. Jo mere hun siger det, jo mere jeg ønsker at ødelægge hende stereotyper om Kinesiske mænd. Selvom vi har et godt forhold, og jeg har allerede ændret sig for nogle af sine holdninger til Kinesiske mænd, hun vil stadig utilsigtet afsløre at hun ikke kan lide Kinesiske mænd meget. Ja, især i parforhold, som du vil løbe ind i mange flere praktiske problemer. Hvis jeg var sammen med en Kinesisk pige, hvis der var nogle levende vaner, at jeg ikke kunne acceptere, jeg ville bare direkte at sige det. For eksempel, jeg kan virkelig ikke lide det, når veninder er for tæt på deres ex-kærester. Men nu har jeg ikke sagde det, fordi jeg har dette pres, hvilket får mig til at overveje, om ikke til at tale ud. Men for ikke at lade hende tror, at de Kinesiske mænd, der er smålige, for nu vil jeg ikke fortælle hende det. Ja, måske lidt. Der er tidspunkter, hvor jeg spekulerer på, bekymrer jeg mig for meget om min Kinesiske identitet, og jeg ønsker at bevise noget. Og som et resultat, vil jeg ikke lyst til at udtrykke mine følelser. Måske er det ikke rigtigt, at det er nødvendigt at opgive dine følelser på grund af en etnisk byrde. Jeg tror, det har noget at gøre med miljøet. De andre Kinesiske mænd omkring mig, hvem har dateret hvide kvinder, der alle synes at have en meget lignende situation. Måske fra en ung alder vi har alle accepteret dette koncept af Kinesisk oprindelse, og hvordan vi er nødt til at bringe ære til landet. Vi var altid råbte slogans om, hvordan vi bør ikke gøre Kinesiske folk til at tabe ansigt. Især mænd er især på denne måde, og i den ende, bliver det en sædvanlige måde at tænke på. Meget få mænd har søgt udenlandske piger. Men da jeg var på universitet i USA, der var en hel del Kinesiske kvinder dating udenlandske mænd. I udlandet er der meget få Asiatiske mænd, der forfølger hvide kvinder, og endda Asiatiske-Amerikanere dybest set hænge ud med andre Asiater. Plus, at Asiatiske mænd er ikke så populære som hvide mænd i øjnene af udlændinge. Men kvinder er forskellige — der er altid nogle kvinder, der kan tilpasse godt ind i det Vestlige liv. Respekt for den personlige rum. Udenlandske piger er meget selvstændig og har denne bevidsthed om det personlige rum. Selv om hun virkelig elsker dig, det betyder ikke, at hun vil gøre noget for dig. Dette er noget Kinesere mænd er ikke klar over. Derudover, er det et spørgsmål om skæbne. Romantiske relationer kan ikke være alt for bevidst. Dette er den tredje rate af min engelske oversættelse af en Kinesisk-sproget artikel om Vice. cin byder på interviews med fire Kinesiske mænd, der er dateret udenlandske kvinder. Hvis du gik glip af de to første rater, have et kig på»Hun kunne godt Lide at Have Trekanter»: Kinesiske Mænd Åbne op Omkring Dating Udenlandske Kvinder på Vice. cin og i Det Øjeblik Vores Øjne Mødtes, og jeg Frøs: Kinesiske Mænd Åbne op Omkring Dating Udenlandske Kvinder på Vice. Og stay tuned for det sidste indlæg. Den smukkeste ting, om forholdet er, at det udviklet sig organisk, som dette par. De startede som studerende at hjælpe hinanden i skolen. Købe en kopi af den fremragende antologi, Hvordan Kjole til at Købe Dragon frugt. og læse mit essay ‘Huangshan Honeymoon’. Mit essay ‘Red Parrim’ er også inkluderet i Kina expat rejse antologi Anstødelige Elementer

About