submit


Ooh Lava er en vlog om en ung, udadvendt sige det som det er Yorkshire pige, som bor i Kina. Hej. Godt Kinesisk Valentinsdag, blot en sjov lille afslappet snak om, hvad dating er ligesom i Shanghai og Kina for expats og lokale. De Kinesiske piger som udlændinge. I denne video, jeg interviewer min ven ved navn Alison fra Kina. Vi diskuterer emner om, hvad dating kultur i Kina er. Velkommen tilbage. du må ikke tage noget af det, jeg sagde i denne video personligt. denne video er ikke beregnet til at fornærme nogen. bare have det sjovt, at tale om mine oplevelser I, Hvad de Kinesiske Fyre Tror Kinesiske Piger Dating Udlændinge Abonnere på den Kanal til at være en del af Woema Familie. Donere Støtte den Kanal. Hvorfor er det Kinesiske folk, alle, som spiser disse Søde, Bløde Bolde? Der skal være en grund. Kom og find ud af det. Der er Kinesiske helligdage hele året. Min ven viste mig en artikel om, hvorfor Kinesisk fyre sjældent dato og gifte sig med vestlige piger. Jeg blev så vred, at jeg var nødt til at dele det med jer. Den oprindelige. Her taler vi om, hvad du har BRUG for at vide om på tværs af kulturelle relationer. ABONNER, LIKE og KOMMENTERE for at få den mest underholdende videoer på, hvad der er. Se denne før dating i Kina. Følg mig på Instagram: SHANGHAI VLOGGER Dating, lad os tale om det. Det er en stor ting her i Kina, men stadig. Men det ved jeg ikke. Hvad han gør for at arbejde. Alt, hvad du behøver at vide om dating en Kinesisk kvinde, som på få minutter. ADVARSEL: Disse er generaliseringer. Et par af personlige tips til dating i Kina. Gerne. En kommentar. Abonnere Se Min Forrige Video. YouTube-se. De kampe, og frynsegoder af dating i et sprog, der ikke er dit modersmål. Min erfaring i Riget i Midten. Instagram: lexes Kommentar med dig. I denne video vil jeg fortælle dig om de fem ting, som jeg gør anderledes, når jeg er dating Kinesiske fyre. BEDSTE KINA VPN. forbundet. Den definitive guide til at møde en kæreste i Kina hmm. Sjæl app kan du matche med tilfældige mennesker for tekst eller voice chat. Det virkede sjovt, så jeg prøvede det. finde kærlighed i kina, Dating i kina Sort i Kina, der Lever i udlandet, som en udlænding kina i udlandet ting, ingen TELS DIG OM. Forsøger at skrive en gang om ugen. Skrive flere ting på IG om mit liv i kina, skolen på Harvard, Kinesiske tips, og generelt vlog ting, hvis du gerne vil have hum IG. Hvad er dating som en Sort kvinde i Kina? Dette er en Del af mit sociale eksperiment.»Synes godt om», kommentere og abonnere

About